Booking af bord:

Ikke aktiv p.t.
 
 
 
KONTAKT:
 
Tlf.nr.:   2521 9482
Mail:     info@aggerdarling.dk 
 
 
Agger Darlings:
    Hjemmeside 

 

Restaurant

 
Restaurant Agger Darling 
åbner igen i 2020
- forhåbentlig i pinsen
 
 
 
Darlingen genåbner i 2020

Vi åbner til et brag af en sommersæson 2020 og vi glæder os helt vildt!

I samarbejde med Louise og Morten genopliver vi Agger Darling og ser frem til at tage imod jer alle til en rigtig vaske ægte sommer i Danmark.

Vi har store forventninger til lille Agger og vi glæder os helt vildt til at flytte hertil og til at være med til at skabe et sted som virkelig samler byen. Der er ikke noget bedre end dansk sommer på vestkysten og vi vil så gerne være med til at forsøde jeres vindomsuste sommer. Så glæd jer!

Den kommer til at stå på helt nye og spændende retter på menukortet og Nicolas vil i løbet af sommeren finde på en masse lækre og friske retter at forkæle jer med, inspireret fra hele verden. Iben vil sørge for at der er masser af rosé i glasset, kaffe på kanden, drinks og sol på terrassen hele sommeren. Vi vil gøre hvad vi kan for at få inkorporeret en masse gode lokale råvarer og leverandører.

I kan glæde jer til at Agger Darling igen bliver et samlingssted for alle byens sommergæster, hvor vi garanterer jer at I får fantastisk mad og masser ar sommerstemning for hele familien.

Det skal være på Darling’en som I har været vant til det, med grin og godt humør i overskud og masser af drinks til solen går ned.

Vores lille familie rykker fra Østjylland til Agger med en drøm om at blive en vigtig del af det lokale miljø. Vi har store planer for vores nye Darling og håber I vil tage godt imod os.

Kærligst lille Sofie, Nicolas og Iben
 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Agger Havn Feriecenter | CVR: 38574906 | Agger Havn Feriecenter 1A, 7770 Vestervig - Danmark